You are currently viewing EZERBŐL EGY – Légy formabontó, avagy esküvői tematikák rátok szabva

EZERBŐL EGY – Légy formabontó, avagy esküvői tematikák rátok szabva

Ha már elgondolkoztál az esküvőd szervezésén, biztosan belebotlottál sok-sok olyan cikkbe, amik az esküvőd tematikájának kiválasztásában segítenek. Na de milyen is egy tematikus esküvő? Mire jó egyáltalán?

Elsősorban ez egy tökéletes lehetőség, hogy a párotokkal kifejezzétek magatokat és a stílusotokat, így téve egyedivé és emlékezetessé a nagy napotokat.

Az esküvőtök témáját inspirálhatja egy korszak, film, zene, sport, város, vagy akár egy kultúra is. Bármi, amit szerettek, ami tükrözi a személyiségeteket, ami összeköt Titeket. Így megünnepelhetitek azokat a dolgokat is, amik sokat jelentenek nektek.

A tematika kiválasztásánál tényleg csak a képzelet szab határt. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és alkossatok valamit, ami varázslatossá teszi az ünneplést, ami átitatja a nap hangulatát.

PÉLDA

Ha a sportok szerelmesei vagytok, akkor ez is adhatja az esküvőtök fókuszát.

Választhattok romantikus, mesébe illő, vagy akár modern, vagány témát körülölelőt.

A lehetőségek száma szinte végtelen, szabadon lehet ötvözni őket, így tényleg csak a kreatívitásotokra van szükség.

Ha megvan a téma, ami képviselni fog Titeket, azt nagyon egyszerűen magatokra szabhatjátok az apró részletek (dekoráció, virágok, ruha, ételek, zene) megtervezésével.

Fontosnak tarjuk kiemelni, az esküvőtök alapja mindig a Ti személyetek köré épül, Titeket fog megszemélyesíteni. Természetesen ezt nem csak a tematikus esküvőkkel lehet elérni, viszont nagyon jó plusz élményt és hangulatot ad az egész napnak, ha valami nem szokványos módon tudjátok ezt közvetíteni.

Fókuszáljatok mindig a sajátosságra

Ehhez segítségetekre lehet egy-két támpont, amiket érdemes végiggondolnotok.

  • Mit szeretnétek előtérben részesíteni, kiemelni az esküvőn
  • Milyen felejthetetlen közös emlékeitek, élményeitek vannak
  • Kedvenc inspirációitok, tevékenységetek
  • Rátok jellemző tárgyak, színek, helyszínek stb.

ARMONÍA TIPP/INSPIRÁCIÓ

Hoztunk nektek pár képet egy inspirációs fotózásunkról, ami ötletül, bátorításként szolgálhat nektek.

A fotózást a természet nyerssége és az emberek és állataik közelsége ihlette. Merjünk különleges, számunkra fontos helyen valami új koncepciót belecsempészni a nagy napunkba.

– Volt szerencsém koszorúslányként résztvenni a fotózáson, így teljesen bensőségesen tudtam átélni az egészet.

A természetesség jegyében egy tündérmesés hangulat kerekedett.

Elsőre szokatlan lehet a helyszínválasztás, nem egy tipikus elegáns hely, de annál inkább megvan a maga varázsa.  Egy lovasfarmra látogattunk el, messze a nagyváros  nyüzsgésétől. Egybeolvadva a természettel, az állatok nyugalmával pár órára kiszakadhattunk a pörgő hétköznapokból.

Meg kell említenem, hogy meghökkentő volt az állatokkal való együttműködés, felülmúlta a vártakat. Mindenben partnerek voltak és tökéletesen tudtak alkalmazkodni az újabbnál újabb szituációkhoz.

De beszéljenek magukért a képek.

Képek: Noel Lens